Creative Commons License Deed

Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima 2.0 Japan (CC BY-NC-SA 2.0 JP)

Upozorenje

Commons Deed nije licenca. To je samo praktična referenca za razumijevanje Pravnog teksta (pune licence) - svima čitljiv iskaz njenih ključnih odredbi. Ovaj Commons Deed nije pravni dokument i njegov se sadržaj ne pojavljuje u pravnom tekstu licence. Stvarni uvjeti licence iskazani su u Pravnom tekstu. Molimo Vas da kliknete ovdje kako biste vidjeli punu licencu.

Creative Commons i Creative Commons Hrvatska nisu odvjetnički uredi i ne pružaju pravne usluge. Distribuiranje ovog Commons Deeda, njegovo prikazivanje ili postavljanje linka na njega nije ponuda pravnog savjetovanja ili pravne usluge. Creative Commons i Creative Commons Hrvatska nisu stranke u licenci na kojoj se temelji ovaj Commons Deed i ne snose odgovornost za štete koje bi mogle proizaći iz korištenja ovog Commons Deeda i Licence na kojoj se on temelji.

Proizvod koji je ustupljen pod Creative Commons licencom daje na korištenje osoba koja je primijenila licencu. Creative Commons i Creative Commons Hrvatska ne daju jamstva u pogledu davatelja licence. Molimo Vas da ovdje pročitate informacije koje se tiču primijenjivanja licenci i korištenja proizvoda koji je ustupljen pod Creative Commons licencama.

Ovo je ljudima čitljiv sažetak (a ne supstitut) licence.