Creative Commons License Deed

Nimeä-EiKaupallinen 2.0 Hollanti (CC BY-NC 2.0 NL)

Vastuuvapauslauseke

Tämä tiivistelmä mainitsee käyttöluvan muutamia tärkeimpiä ominaisuuksia ja ehtoja. Tiivistelmä ei ole käyttölupa eikä sillä ole laillista merkitystä. Sinun on tutustuttava huolella itse käyttöluvan ehtoihin ennen lisensoidun materiaalin käyttöä.

Creative Commons ei ole lakitoimisto eikä tarjoa lakipalveluita. Tämän käyttöluvan tai sen tiivistelmän levitys, näyttäminen tai linkittäminen ei ole perusta lakiasia- tai muun suhteen muodostumiselle.

Tämä on helppolukuinen tiivistelmä käyttöluvasta (eikä korvaa sitä).
nl

Voit vapaasti:

 • Muuntaa — remiksata, muuntaa ja jalostaa materiaalia
 • Käyttöluvan antaja ei voi vetää näitä vapauksia pois niin kauan kun seuraat käyttöluvan ehtoja.

Seuraavilla ehdoilla:

 • NimeäYou must give appropriate credit, provide a link to the license, and indicate if changes were made. You may do so in any reasonable manner, but not in any way that suggests the licensor endorses you or your use.

  Mitä "Mainitse tekijän nimi" tarkoittaa?
  Tulit juuri sivulta, johon oli upotettu lisenssimetadataa. Tämä data kertoo mm. miten teoksen tekijä haluaa tulla mainituksi teoksensa uudelleenkäytön yhteydessä. Voit käyttää seuraavaa HTML-koodia tekijän mainitsemiseen tämän toiveen mukaisesti. Koodissa on mukana metadataa, joka auttaa muita löytämään alkuperäisen teoksen.
 • EiKaupallinen — Et voi käyttää materiaalia kaupallisiin tarkoituksiin.

 • Ei muita rajoituksia — Et voi lisätä lakiehtoja tai teknisiä estoja, jotka estäisivät muita tekemästä mitään, minkä käyttölupa sallii.

Huomautukset:

 • Sinun ei tarvitse seurata käyttöluvan ehtoja niiden materiaalin osien kohdalla, jotka ovat public domainissa tai joiden käyttö on sallittua tilannekohtaisen tekijänoikeuspoikkeuksen tai -rajoituksen vuoksi..
 • Mitään takuita ei ole annettu. Käyttölupa ei välttämättä anna sinulle kaikkia käyttötarkoituksesi edellyttämiä oikeuksia. Esimerkiksi julkisuus-, yksityisyys- tai moraalisäädökset voivat rajoittaa materiaalin käyttöäsi.

Tästä käyttöluvasta on saatavilla uusi versio. Uutta versiota tulisi käyttää uusien teosten lisensointiin. Voit myös harkita olemassaolevien teosten uudelleenlisensointia. Teokset eivät automaattisesti siirry uuden käyttöluvan alle.

 

Käytettävät sovittelusäännöt selvitetään teoksen lisenssin tekijänoikeusmerkinnässä, tai sen puuttuessa sovittelupyynnön yhteydessä. Ellei teoksen tekijänoikeusmerkinnässä muuta sanota, UNCITRAL-sovittelusääntöjä käytetään kaikkiin sovitteluihin.

Lisätietoja.

 

If supplied, you must provide the name of the creator and attribution parties, a copyright notice, a license notice, a disclaimer notice, and a link to the material. CC licenses prior to Version 4.0 also require you to provide the title of the material if supplied, and may have other slight differences.

Lisätietoja.

 

Versiossa 4.0 sinun on ilmaistava, jos muutit materiaalia sekä säilyttää tiedot aiemmista muutoksista. Versiossa 3.0 ja aiemmissa muutokset on mainittava vain, jos itse teet johdannaisen.

Merkitsemisopas.

Lisätietoja.

 

Voit käyttää myös yhteensopivaa käyttölupaa, joka on mainittu osoitteessa https://creativecommons.org/compatiblelicenses

Lisätietoja.

 

Kaupallinen käyttö tarkoittaa ensisijaisesti kaupallisen edun tai rahallisen vastikkeen tavoittelemista.

Lisätietoja.

 

Pelkkää tiedostomuodon muuttamista ei pidetä johdannaisen tekemisenä.

Lisätietoja.

 

Käyttöopas kieltää teknisten kopiosuojamekanismien käytön, viitaten WIPOn tekijänoikeussopimuksen 11. artiklan määritelmään.

Lisätietoja.

 

CC-käyttöluvat eivät vaikuta käyttöoikeuksiin, jotka tulevat eri tekijänoikeuspoikkeusten ja -rajoitusten ja perusteella.

Lisätietoja.

 

Voit mahdollisesti tarvita lisälupia, jotta voit käyttää materiaalia haluamallasi tavalla.

Lisätietoja.