Skip to content

EiMuutoksia-EiKaupallinen 1.0 Suomi

CC ND-NC 1.0 FI

Deed

Notice

2004-05-25: Creative Commons ei enää käytä tätä lisenssiä eikä suosittele sitä teosten lisensointiin.

Voit vapaasti:

  1. Jakaa — kopioida aineistoa ja levittää sitä edelleen missä tahansa välineessä ja muodossa
  2. Lisenssinantaja ei voi peruuttaa näitä oikeuksia niin kauan kuin noudatat lisenssin ehtoja.

Seuraavilla ehdoilla:

  1. EiKaupallinen — Et voi käyttää aineistoa kaupallisiin tarkoituksiin .
  2. EiMuutoksia — Jos remiksaat tai muokkaat aineistoa taikka luot sen pohjalta uusia aineistoja , et voi jakaa tällaista muunneltua aineistoa.
  3. Ei muita rajoituksia — Et voi asettaa sellaisia oikeudellisia ehtoja tai teknisiä estoja , jotka estävät oikeudellisesti muita tekemästä mitään sellaista, minkä lisenssi sallii.

Huomautukset:

Sinun ei tarvitse noudattaa lisenssin ehtoja sellaisten aineiston osien osalta, jotka on asetettu vapaaseen yleiseen käyttöön ( public domain ), tai silloin, kun käyttösi on sallittua jonkin soveltuvan poikkeuksen tai rajoituksen nojalla.

Mitään takuita ei anneta. Lisenssi ei välttämättä anna sinulle kaikkia käyttösi edellyttämiä oikeuksia. Esimerkiksi henkilön oikeus määrätä nimensä, kuvansa tai henkilönsä muun tunnistettavan osan kaupallisesta käytöstä, yksityisyyden suojaa koskevat oikeudet taikka moraaliset oikeudet voivat rajoittaa aineiston käyttöäsi.

Creative Commons is the nonprofit behind the open licenses and other legal tools that allow creators to share their work. Our legal tools are free to use.