Creative Commons License Deed

Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.1 Japó (CC BY-NC-SA 2.1 JP)

Advertiment

Aquest resum no és una llicència. Només és una referència pràctica per entendre el Text Legal (la llicència completa) — és una síntesi d'alguns del termes clau de la llicència amb la intenció que pugui ser entesa per tothom. Es tracta d'una interfície amigable del Text Legal que hi ha sota. Aquest resum per si sol no té cap valor legal, i el seu contingut no apareix en la llicència autèntica.

Creative Commons i Creative Commons Japó no són un bufet d'advocats i no ofereixen cap servei legal. La distribució, la mostra, o l'enllaç d'aquest Resum no crea cap vincle advocat-client. Creative Commons i Creative Commons Japó no són part de la llicència sota aquest resum, i no es responsabilitzen dels possibles danys resultants de la utilització d'aquest resum i de la llicència associada.

L'obra amb la llicència de Creative Commons s'ofereix per la persona que ha sol·licitat la llicència. Creative Commons i Creative Commons Japó no donen garanties respecte l'atorgant de la llicència. Si us plau llegiu aquí si voleu informació referent a la sol·licitud de llicències i l'explotació d'obres sota llicència de Creative Commons.

Això és un resum fàcilment llegible (i no un substitut) de la llicència.