Creative Commons License Deed

Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 2.1 Japani (CC BY-NC-SA 2.1 JP)

Vastuuvapauslauseke

The Commons Deed ei ole käyttölupa. Se on ainoastaan yksinkertainen ja kätevä tiivistelmä juridisen tekstin (täyden käyttöluvan) ymmärtämiseksi. Tiivistelmä on tehty helposti ymmärrettäväksi paketiksi kuvaamaan joitakin juridisen käyttöluvan avainehtoja. Voit ajatella sitä käyttäjäystävällisenä käyttöliittymänä juridiseen käyttölupasopimukseen. Deedillä ei itsessään ole oikeudellista arvoa, ja sen sisältö ei sellaisenaan esiinny varsinaisessa käyttöluvassa. Käyttöluvan ehdot on määritelty käyttöluvassa. Tarkastele koko käyttöluvan tekstiä.

Creative Commons tai Creative Commons Suomi eivät ole lakiasiaintoimistoja eivätkä tarjoa juridisia palveluita. Tämän tai muunkaan näillä sivuilla olevan dokumentin käyttäminen, näyttäminen, levittäminen tai linkittäminen ei luo mitään suhdetta Creative Commonssin kanssa. Creative Commons tai Creative Commons Suomi eivät ole käyttöluvan osapuolia eivätkä vastaa vahingoista joita Commons Deedien tai Creative Commons -käyttölupien käyttämisestä voi aiheutua.

Creative Commons -lisensoituja teoksia jakavat henkilöt, jotka ovat liittäneet käyttöluvan teoksiin. Creative Commons tai Creative Commons Suomi eivät takaa lisensoinnin oikeellisuutta. Voit lukea lisätietoja teosten ja käyttölupien käyttämisestä löydät.

Tämä on helppolukuinen tiivistelmä käyttöluvasta (eikä korvaa sitä).