Public Domain -merkki 1.0

Ei tekijänoikeutta

 • Tämä teos on merkitty vapaaksi kaikista tekijänoikeuden rajoituksista, mukaanlukien lähioikeudet ja samankaltaiset oikeudet.


  Voit kopioida, muokata, jakaa ja esittää tätä teosta, myös kaupallisissa tarkoituksissa, ilman luvan kysymistä. Katso Lisätiedot jäljempänä.

 • Lisätietoja
  • Tämä teos ei välttämättä ole vapaa tunnetuista tekijänoikeusrajoituksista kaikissa oikeusjärjestelmissä.
  • Persons may have other rights in or related to the work, such as patent or trademark rights, and others may have rights in how the work is used, such as publicity or privacy rights.
  • In some jurisdictions moral rights of the author may persist beyond the term of copyright. These rights may include the right to be identified as the author and the right to object to derogatory treatments.
  • Ellei nimenomaisesti ole muuta ilmoitettu, teoksen tähän asiakirjaan yhdistänyt tai teoksessaan siihen viitannut henkilö ei anna mitään takuita teoksesta ja kiistää vastuunsa kaikenlaisesta teoksen käytöstä siinä määrin kuin soveltuva lainsäädäntö tällaisen määräyksen sallii.
  • Teosta käytettäessä tai siihen viitattaessa ei pidä luoda käsitystä, että teoksen tekijä tai sen vapaasti yleiseen käyttöön luovuttanut taho tukisi tai kannattaisi teoksen käyttäjää tai tämän toimintaa.
Suositus

Joissain oikeusjärjestelmissä voi olla lain vastaista väittää vilpillisesti, että kustantaja, kirjailija tai joku muu suosittelee tapaa, jolla käytät heidän teostaan.

Lue lisää

Viittaus

Kopioi ja liitä tämä HTML osaksi verkkosivuasi. Näin voit helposti viitata tähän teokseen.

Lue lisää

Moraaliset oikeudet

Useimpien oikeusjärjestelmien tekijänoikeuslait antavat tekijöille "moraalisia oikeuksia", jotka voivat tarjota suojaa teoksen "halventavaa käyttöä" vastaan.

Lue lisää

Muut oikeudet

Tekijänoikeuksista vapaan teoksen käyttö voi olla muuten rajoitettua. Teosta tai sen käyttöä voivat rajoittaa mm. henkilötietolait, julkisuuslait, valokuvalait tai yksityisyydensuojalait, jotka antavat henkilöiden määrätä heidän äänensä, kuvansa tai muotokuvansa käytöstä.

Lue lisää

Tekijänoikeuden kesto

Tekijänoikeuden kesto vaihtelee oikeusjärjestelmästä toiseen. Yhdellä alueella tekijänoikeudesta vapaa teos ei välttämättä ole vapaa toisella alueella.

Lue lisää

Vastuuvapauslauseke
Vastuuvapauslauseke

The Public Domain Mark is not a legal instrument.

Creative Commons is not a law firm and does not provide legal services or advice. Distributing, displaying, or linking to this Public Domain Mark does not create an attorney-client relationship.

Creative Commons has not verified the copyright status of any work to which this mark has been applied. CC makes no warranties about any work or its copyright status in any jurisdiction, and disclaims all liability for all uses of any work.