Creative Commons License Deed

Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 2.0 Japani (CC BY-NC-SA 2.0 JP)

Vastuuvapauslauseke

Tämä tiivistelmä ei ole lisenssi. Se on ainoastaan yksinkertainen ja kätevä tiivistelmä oikeudellisen tekstin (täyden lisenssin) ymmärtämiseksi. Tiivistelmä on tehty helposti ymmärrettäväksi apumateriaaliksi kuvaamaan joitakin oikeudellisen tekstin avainehtoja. Tiivistelmällä ei itsessään ole oikeudellista merkitystä, ja sen sisältö ei sellaisenaan esiinny varsinaisessa lisenssissä. Lisenssin varsinaiset ehdot on määritelty oikeudellisessa tekstissä. Tarkastele lisenssin tekstiä.

Creative Commons tai Creative Commons Japani eivät ole asianajo- tai lakiasiaintoimistoja eivätkä tarjoa oikeudellisia palveluita. Tämän tai muunkaan näillä sivuilla olevan dokumentin levittäminen, näyttäminen tai siihen linkittäminen ei merkitse tarjousta oikeudellisista tai muista palveluista. Creative Commons tai Creative Commons Suomi eivät ole lisenssin osapuolia eivätkä vastaa vahingoista, joita Creative Commons -lisenssien tai niiden tiivistelmien käyttämisestä voi aiheutua.

Creative Commons -lisensoituja teoksia jakavat henkilöt, jotka ovat liittäneet lisenssin teoksiin. Creative Commons tai Creative Commons Japani eivät millään tavoin takaa, että lisenssinantajalla on lisenssin antamiselle vaaditut oikeudet. Voit lukea täältä lisätietoja lisenssien käyttämisestä ja Creative Commons -lisensseillä lisensoitujen teoksien hyödyntämisestä.

Tämä on helppolukuinen tiivistelmä lisenssistä (eikä korvaa sitä).