Creative Commons License Deed

Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 2.1 Japan (CC BY-SA 2.1 JP)

Upozorenje

Commons deed nije licenca. To je samo praktična referenca za razumijevanje Pravnog teksta licence - svima razumljiv iskaz njenih ključnih uvjeta. Commons deed nema pravni značaj i njegov se sadržaj ne pojavljuje u samoj Licenci. Stvarni licencni uvjeti definirani su Pravnim tekstom. Kliknite ovdje kako biste vidjeli cjelovitu Licencu.

Creative Commons i Creative Commons Hrvatska nisu odvjednički uredi. Distribuiranje Commons Deeda, njegovo prikazivanje ili postavljanje linka na njega ne čini pravni savjet ili odnos pravnog zastupanja. Creative Commons i Creative Commons Hrvatska nisu stranke u Licenci na kojoj se temelji ovaj Commons deed i odriču odgovornost od bilo kakve štete nastale bilo kakvim upotrebom ovog Commons deeda i Licence na kojoj se temelji.

Proizvod koji je licenciran Creative Commons Licencom ustupila je osoba koja je tu Licencu primijenila. Creative Commons i Creative Commons Hrvatska ne daju nikakva jamstva u pogledu prava vlasništva kojima raspolaže Davatelja licence. Pročitajte ovdje informacije o primjeni licenci i iskorištavanju Proizvoda ustupljenog pod Creative Commons licencama.

Ovo je svima razumljiv sažetak (a ne zamjena za) licencu.