Naar de inhoud springen

Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 2.0 Nederland

CC BY-NC-ND 2.0 NL

Juridische tekst

Versie 2.0 • Bekijk de errata voor correctie en de laatste datum van aanpassing.

Let op

Dit is een oudere versie van deze licentie. In vergelijking met eerdere licenties zijn de 4.0 versies gebruiksvriendelijker en internationaal meer robust . We raden je aan om de 4.0 versie te gebruiken wanneer je je eigen werk licenseert . CC BY-NC-ND 4.0 Juridische tekst | Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal

Over Creative Commons

Creative Commons is geen partij bij haar publieke licenties. Niettegenstaande kan Creative Commons er voor kiezen een van de publieke licenties toe te passen op materiaal dat het zelf publiceert, en in die gevallen zal Creative Commons beschouwd worden als de ‘Licentiegever’. De tekst van de Creative Commons publieke licenties is toegewijd aan het publieke domein onder de Creative Commons CC0 Publieke Domein Afstandsverklaring . Met uitzondering van het beperkte doel om kenbaar te maken dat materiaal onder een Creative Commons Publieke Licentie is vrijgegeven, of anderszins is toegestaan op grond van het beleid van Creative Commons gepubliceerd op creativecommons.org/policies , geeft Creative Commons geen toestemming voor het gebruik van het merk "Creative Commons" of enig ander merk of logo van Creative Commons zonder voorafgaande schriftelijke toestemming inclusief, zonder beperking, in verband met ongeautoriseerde wijzigingen aan een van haar openbare licenties of alle andere regelingen, afspraken of overeenkomsten met betrekking tot het gebruik van gelicenseerde materiaal. Om twijfel te voorkomen, deze paragraaf maakt geen deel uit van de publieke licenties.

Creative Commons kan gecontacteerd worden op creativecommons.org .

Creative Commons is de non-profitorganisatie achter de open licenties en andere juridische tools waarmee makers hun werk kunnen delen. Onze juridische tools zijn gratis te gebruiken.