Spring til indholdet

Kreditering-IkkeKommerciel 4.0 International

CC BY-NC 4.0

Dokumentation

Du må frit:

  1. Dele — kopiere og videredistribuere materialet i ethvert medie eller format
  2. Tilpasse — remixe, ændre og bygge videre på materialet
  3. Licensgiveren kan ikke tilbagekalde frihederne, så længe du følger licensvilkårene.

Under følgende vilkår:

  1. Kreditering — Du skal give passende kreditering , angive et link til licensen, og oplyse om der er foretaget ændringer . Du må gøre det på enhver fornuftig måde, men ikke på en måde der antyder, at licensgiveren godkender dig eller din anvendelse.
  2. IkkeKommerciel — Du må ikke bruge materialet til kommercielle formål .
  3. Ingen yderligere begrænsninger — Du må ikke tilføje juridiske vilkår eller teknologiske tiltag , som juridisk begrænser andre i at gøre, hvad licensen tillader.

Bemærkninger:

Du behøver ikke efterleve licensen for elementer af materialet som er i public domain, eller hvor din anvendelse er tilladt som følge af en gældende undtagelse eller begrænsning .

Der gives ingen garantier. Licensen giver dig måske ikke alle de tilladelser, der er nødvendige for din ønskede anvendelse. F.eks. kan andre rettigheder såsom offentliggørelse, privatlivs eller moralske rettigheder begrænse måden hvorpå du bruger materialet.

Bemærkning

Denne dokumentation fremhæver kun nogle af de centrale egenskaber og vilkår i den egentlige licens. Det er ikke en licens og har ikke nogen juridisk værdi. Du bør gennemse alle vilkårene og betingelserne grundigt i den egentlige licens inden det licenserede materiale bruges.

Creative Commons er ikke et advokatfirma og udbyder ikke juridisk service. Distribution af, fremvisning og henvisning til dette dokument eller licensen som den opsummerer, etablerer ikke et advokat-klient forhold eller noget andet forhold.

Creative Commons er nonprofit organisationen bag de åbne licenser og andre juridiske værktøjer, som giver skabere muligheder for at dele deres værk. Vore juridiske værktøjer er frie at bruge.