Skip to content

Nevezd meg! 4.0 Nemzetközi

CC BY 4.0

Deed

A műveket szabadon

  1. Megoszthatod — másolhatod és terjesztheted a művet bármilyen módon vagy formában bármilyen – akár üzleti – célra is.
  2. Átdolgozhatod — származékos műveket hozhatsz létre, átalakíthatod és új művkbe építheted be bármilyen – akár üzleti – célra is.
  3. A jogosult nem vonhatja vissza ezen engedélyeket míg betartod a licenc feltételeit.

Az alábbi feltételekkel:

  1. Nevezd meg! A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned , hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned ha a művön változtatást hajtottál végre . Ezt bármilyen ésszerű módon megteheted, kivéve oly módon ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  2. Nincsenek további megkötések — Nem szabhatsz meg más jogi vagy technológiai korlátozásokat melyek megakadályoznának bárkit abban hogy ezen licenc által engedélyezett bármely tevékenységeket folytassák.

Megjegyzések:

Nem kell jelen licenc feltételeit követned a művek azon részeinek tekintetében melyek közkincsek vagy ahol a felhasználást egy alkalmazható kivétel vagy korlátozás teszi számodra lehetővé.

Nincs semmiféle garancia. Jelen licencen kívüli engedélyek is szükségesek lehetnek a mű felhasználásához. Példa erre az az eset amikor a mű felhasználását személyiségi, adatvédelmi vagy a jó hírnévre vonatkozó feltételek korlátozzák.

Notice

Ez az egyszerűsített változat a licenc néhány kulcsfontosságú részét emeli ki. Ez jogi szempontból nem számít szerződésnek és nincs kötelező ereje. A licenccel érintett mű használata előtt gondosan tanulmányozd a teljes licenc-szöveg tartalmát.

A Creative Commons nem ügyvédi iroda és nem végez jogi szolgáltatásokat. Ezen egyszerűsített szöveg vagy a teljes licenc terjesztése, bemutatása vagy arra való hivatkozás nem keletkeztet ügyvéd-kliens vagy bármilyen egyéb kapcsolatot.

Creative Commons is the nonprofit behind the open licenses and other legal tools that allow creators to share their work. Our legal tools are free to use.