Mergi la conținut

Atribuire 4.0 Internațional

CC BY 4.0

Deed

Poți să:

  1. Distribui — copiază și redistribuie această operă în orice mediu sau format cu orice scop, chiar și comercial
  2. Adaptezi — remixezi, transformi, și construiești pe baza operei cu orice scop, chiar și comercial
  3. Licențiatorul nu poate revoca aceste drepturi atât timp cât respectați termenii licenței.

Sub următorii termeni:

  1. Atribuire — Trebuie să acorzi creditul potrivit , să faci un link spre licență și să indici dacă s-au făcut modificări . Poți face aceste lucruri în orice manieră rezonabilă, dar nu în vreun mod care să sugereze că licențiatorul te sprijină pe tine sau modul tău de folosire a operei.
  2. Fără restricții suplimentare — Nu poți impune termeni juridici sau măsuri tehnologice t care restricționează din punct de vedere legal acțiunile altor utilizatori care sunt permise de către licență.

Notificări:

Nu trebuie să te supui licenței pentru elementele materialului aflate în domeniul public sau dacă folosirea adoptată de tine este permisă printr-o excepție sau limitare aplicabile.

Nu sunt oferite garanții. Licența este posibil să nu-ți dea toate permisiunile necesare folosirii intenționate de tine. De exemplu, alte drepturi precum publicitatea, viața privată sau drepturile morale ar putea limita modul în care folosești materialul.

Notice

Acest text subliniază doar câteva din caracteristicile și termenii cheie ale licenței actuale. Nu este o licență și nu are nici o valoare din punct de vedere legal. Ar trebui să analizezi cu atenție toți termenii și toate condițiile licenței actuale înainte de începerea utilizării acesteia.

Creative Commons nu este o firmă de avocatură și nu oferă servicii juridice. Distribuirea, afișarea ori trimiterea către acest act ori către rezumatul licenței nu creează o relație de tip avocat-client ori de oricare alt fel.

Creative Commons is the nonprofit behind the open licenses and other legal tools that allow creators to share their work. Our legal tools are free to use.