Spring til indholdet

CC0 1.0 Dokumentation

CC0 1.0 Universel

Ingen ophavsret

  1. Personen, der har tilknyttet et værk til denne dokumentation har dedikeret værket til public domain ved at give afkald på alle hans eller hendes rettigheder til værket, over hele verden, under lov om ophavsret, herunder alle relaterede og beslægtede rettigheder i det omfang, loven tillader.
  2. Du må kopiere, ændre, distribuere og fremføre værket, selv til kommercielle formål, alt sammen uden at spørge om tilladelse. Se Andre oplysninger nedenfor.

Anden information

  1. På ingen måde er nogen persons patent- eller varemærkerettigheder påvirket af CC0, og heller ikke de rettigheder, som andre personer måtte have til værket eller til, hvordan værket bruges, såsom offentligheds- eller privatlivsrettigheder.
  2. Med mindre andet er eksplicit angivet, giver personen, der tilknyttede et værk til denne dokumentation, ingen garantier om værket, og frasiger sig i størst mulig grad ansvaret for al brug af værket, i det fulde omfang det er tilladt af gældende lov.
  3. Når du bruger eller citerer værket, skal du ikke indikere godkendelse fra forfatteren eller den bekræftende part.

Bemærkning

Commons Dokumentationen er ikke et juridisk instrument. Det er ganske simpelt en kortfattet forklaring til at forstå den juridiske tekst af CC0, et menneske-læsbart udtryk for nogle af licensaftalens nøglebegreber. Tænk på det som brugervenlig grænseflade til den juridiske tekst for CC0. Tænk på det som ikke havende nogen juridisk værdi - dets indhold vises ikke i CC0.

Creative Commons er ikke et advokatfirma og giver ikke juridisk rådgivning. Distribution, visning eller linkning til denne Commons Dokumentation skaber ikke et advokat-klient forhold.

Creative Commons har ikke verificeret om værket har en anden ophavsretslig status forud for at en person anvender CC0. CC giver ingen garantier om noget værk eller dets ophavsretsstatus i nogen jurisdiktion, og fralægger sig ethvert ansvar for al brug af ethvert værk.

Creative Commons er nonprofit organisationen bag de åbne licenser og andre juridiske værktøjer, som giver skabere muligheder for at dele deres værk. Vore juridiske værktøjer er frie at bruge.