Mergi la conținut

CC0 1.0 Universal

CC0 1.0

Deed

Fără drepturi de autor

  1. Persoana care a asociat o operă cu acest rezumat explicativ a dedicat opera domeniului public prin renunțarea la nivel mondial la toate drepturile sale asupra operei, pe baza legii dreptului de autor, inclusiv la toate drepturile conexe și similare, în măsura permisă de lege.
  2. Poți copia, modifica, distribui și efectua opera, chiar și în scopuri comerciale, toate acestea fără a mai cere permisiunea. Vezi Alte informații mai jos.

Alte informații

  1. In no way are the patent or trademark rights of any person affected by CC0, nor are the rights that other persons may have in the work or in how the work is used, such as publicity or privacy rights.
  2. Dacă nu se stipulează altfel în mod expres, persoana care a asociat opera cu acest cod legal nu va oferi garanții privind opera și nu este răspunzătoare în legătură cu utilizările operei, în termenii cei mai permisivi oferiți de legea în vigoare.
  3. Atunci când folosiți sau citați opera, nu ar trebui să lăsați bănuiala că ar exista vreo susținere din partea autorului sau a celui care a publicat-o.

Notice

Rezumatul Explicativ nu este o licenţă. Este doar o referinţă simplă pentru a înţelege Codul Juridic (întreaga licenţă) CC0, o exprimare pe înţelesul tuturor a unora dintre termenii săi cheie. Să ne gândim la el ca la o interfaţă mai prietenoasă pentru Codul Juridic CC0 din spatele său. Acest Rezumat nu are nici o valoare juridică în sine şi conţinutul său nu apare în licenţă.

Creative Commons nu este o companie de avocatură şi nu furnizează servicii juridice. Distribuirea, afişarea sau legătura către acest Rezumat Explicativ nu crează o relaţie de tip avocat-client.

Creative Commons nu a verificat starea drepturilor de autor pentru nicio lucrare licențiată cu CC0. CC nu acordă vreo garanție pentru nicio operă sau statutul drepturilor sale de autor în nicio jurisdicție și declină orice responsabilitate cu privire la posibilitatea de a fi trași la răspundere pentru orice fel de prejudiciu ca urmare a utilizării oricărei lucări.

Creative Commons is the nonprofit behind the open licenses and other legal tools that allow creators to share their work. Our legal tools are free to use.