Creative Commons License Deed

Navngivelse-IkkeKommerciel 2.1 Japan (CC BY-NC 2.1 JP)

Ansvarsfraskrivelse

Commons-dokumentet er ikke en licens. Det er en praktisk reference der hjælper med at forstå den juridiske skrift (den fulde licens) - det er en menneskelæsbar udgave af nogle af de vigtigste vilkår. Dette dokument i sig selv har ikke nogen juridisk værdi, og dets indhold indeholdes ikke i den egentlige licens. De egentlige vilkår i licensen er beskrevet i den juridiske skrift. Klik her for at se den fulde licens.

Creative Commons og Creative Commons Danmark er ikke advokatfirmaer, og distributionen af eller henvisningen til Commons-dokumentet udgør ikke et tilbud om juridisk bistand eller nogen anden form for bistand. Creative Commons og Creative Commons Danmark er ikke parter i licensen, der udgør grundlaget for dette Commons dokument, og frasiger sig ansvar i erstatninger der måtte opstå i forbindelse med enhver brug af Commons-dokumentet og den underliggende licens.

Produktet licenseret under Creative Commons-licensen er udbudt af den person som pålagde licensen. Creative Commons og Creative Commons Danmark giver ingen garantier vedrørende titlen på licensgiveren. Læs venligst her for mere information omkring anvendelsen af licenserne og udnyttelsen af produktet, der er licenseret under Creative Commons-licenser.

Dette er en menneskelæsbar opsummering af (og ikke en erstatning for) licensen.