Spring til indholdet

CC BY-ND 4.0 Juridisk tekst

Kreditering-IngenBearbejdelse 4.0 International

Version 4.0 • See the errata page for any corrections and the date of change

Om licensen og Creative Commons

Creative Commons Corporation ("Creative Commons") is not a law firm and does not provide legal services or legal advice. Distribution of Creative Commons public licenses does not create a lawyer-client or other relationship. Creative Commons makes its licenses and related information available on an "as-is" basis. Creative Commons gives no warranties regarding its licenses, any material licensed under their terms and conditions, or any related information. Creative Commons disclaims all liability for damages resulting from their use to the fullest extent possible.

Brug af Creative Commons Offentlige Licenser

Creative Commons' Offentlige Licenser indeholder et standardiseret sæt vilkår og betingelser, som ophavsmænd og andre rettighedshavere kan anvende til at Dele originale værker og andet materiale omfattet af ophavsretten og visse andre rettigheder, der er anført i den Offentlige Licens nedenfor. Følgende betragtninger er kun til orientering, er ikke udtømmende og udgør ikke en del af vores licenser.


Betragtninger for Licensgivere

Vores offentlige licenser er beregnet til brug af dem, der er autoriseret til at give offentligheden tilladelse til at bruge materiale på måder, der ellers er begrænset af ophavsret og visse andre rettigheder. Vores licenser er uigenkaldelige. Licensgivere bør læse og forstå vilkårene og betingelserne for den licens, de vælger, før de anvender den. Licensgivere bør også sikre sig alle nødvendige rettigheder, før de anvender vores licenser, så offentligheden kan genbruge materialet som forventet. Licensgivere bør tydeligt markere alt materiale, der ikke er underlagt licensen. Dette omfatter andet CC-licenseret materiale eller materiale, der anvendes under en undtagelse eller begrænsning af ophavsret. Flere hensyn til licensgivere.


Betragtninger for offentligheden

Ved at bruge en af ​​vores offentlige licenser, giver en licensgiver offentligheden tilladelse til at bruge det licenserede materiale under specificerede vilkår og betingelser. Hvis licensgiverens tilladelse ikke er nødvendig af en eller anden grund – for eksempel på grund af enhver gældende undtagelse eller begrænsning af ophavsret – så er denne brug ikke reguleret af licensen. Vores licenser giver kun tilladelser under ophavsret og visse andre rettigheder, som en licensgiver har bemyndigelse til at give. Brug af det licenserede materiale kan stadig være begrænset af andre årsager, herunder fordi andre har ophavsret eller andre rettigheder til materialet. En licensgiver kan fremsætte særlige anmodninger, såsom at bede om, at alle ændringer markeres eller beskrives. Selvom det ikke kræves af vores licenser, opfordres du til at respektere disse anmodninger, hvor det er rimeligt. Flere hensyn til offentligheden.

About Creative Commons

Creative Commons er ikke part i dets offentlige licenser. Ikke desto mindre kan Creative Commons vælge at anvende en af ​​sine offentlige licenser til materiale, det udgiver, og vil i disse tilfælde blive betragtet som "Licensgiver". Teksten til de offentlige Creative Commons-licenser er dedikeret til det offentlige domæne under CC0 Public Domain Dedication . Bortset fra det begrænsede formål at angive, at materiale er delt under en Creative Commons-offentlig licens eller som på anden måde tilladt i Creative Commons-politikkerne offentliggjort på creativecommons.org/policies , tillader Creative Commons ikke brugen af ​​varemærket "Creative Commons" eller noget andet varemærke eller logo tilhørende Creative Commons uden dets forudgående skriftlige samtykke, herunder, uden begrænsning, i forbindelse med eventuelle uautoriserede ændringer af nogen af ​​dets offentlige licenser eller andre arrangementer, forståelser eller aftaler vedrørende brug af licenseret materiale. For at undgå tvivl er dette afsnit ikke en del af de offentlige licenser.

Creative Commons kan kontaktes på creativecommons.org .

Creative Commons er nonprofit organisationen bag de åbne licenser og andre juridiske værktøjer, som giver skabere muligheder for at dele deres værk. Vore juridiske værktøjer er frie at bruge.