Skip to content

Nevezd meg! - Ne add el! 2.5 Magyarország

CC BY-NC 2.5 HU

Deed

Notice

This is an older version of this license. Compared to previous versions, the 4.0 versions of all CC licenses are more user-friendly and more internationally robust . If you are licensing your own work , we strongly recommend the use of the 4.0 license instead: CC BY-NC 4.0 Deed | Nevezd meg! - Ne add el! 4.0 Nemzetközi

A műveket szabadon

  1. Megoszthatod — másolhatod és terjesztheted a művet bármilyen módon vagy formában
  2. Átdolgozhatod — származékos műveket hozhatsz létre, átalakíthatod és új művkbe építheted be
  3. A jogosult nem vonhatja vissza ezen engedélyeket míg betartod a licenc feltételeit.

Az alábbi feltételekkel:

  1. Nevezd meg! A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned , hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned ha a művön változtatást hajtottál végre . Ezt bármilyen ésszerű módon megteheted, kivéve oly módon ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  2. Ne add el! — Nem használhatod a művet üzleti célokra .
  3. Nincsenek további megkötések — Nem szabhatsz meg más jogi vagy technológiai korlátozásokat melyek megakadályoznának bárkit abban hogy ezen licenc által engedélyezett bármely tevékenységeket folytassák.

Megjegyzések:

Nem kell jelen licenc feltételeit követned a művek azon részeinek tekintetében melyek közkincsek vagy ahol a felhasználást egy alkalmazható kivétel vagy korlátozás teszi számodra lehetővé.

Nincs semmiféle garancia. Jelen licencen kívüli engedélyek is szükségesek lehetnek a mű felhasználásához. Példa erre az az eset amikor a mű felhasználását személyiségi, adatvédelmi vagy a jó hírnévre vonatkozó feltételek korlátozzák.

Creative Commons is the nonprofit behind the open licenses and other legal tools that allow creators to share their work. Our legal tools are free to use.